Kamer groepsaccommodatie SuyderZee Strandhoeve

Groeps- accommodatie SuyderZee

SuyderZee is een luxe, 5-sterren groepsaccommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand met ruimte voor 56 personen. Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerribben-Wieden liggen op een steenworp afstand.

Deze accommodatie is als geheel te boeken en ook op te delen in twee kleinere delen; OudLand (34 personen) en NieuwLand (22 personen). Deze accommodaties zijn afzonderlijk van elkaar te boeken.

Voor zorggroepen

Onze groepsaccommodaties kunnen aangepast naar de zorgvraag van een mindervalide groep. Accommodatie SuyderZee is gebouwd op het principe 'design for all'. De hele accommodatie is drempelvrij en er is een lift naar de 1e verdieping. Je vindt er aangepast sanitair en er zijn een aantal kamers standaard uitgerust met tillift en hoog/laag bedden. Laat het ons weten.

Verken de omgeving

Strandhoeve ligt op de grens van de oude Zuiderzee; tussen het 'oude' en het 'nieuwe' land. De groepsaccommodatie is een unieke uitvalsbasis met een prachtige omgeving om er uit op uit te gaan. Bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en het karakteristieke Giethoorn of stap in de geschiedenis bij Werelderfgoed Schokland en ga op culinaire ontdekkingstocht door Flevoland.


Veelgestelde vragen over de groepsaccommodatie

Is er voldoende nabijgelegen (gratis) parkeergelegenheid?
Is er een lift aanwezig in de groepsaccommodatie?
Is de groepsaccommodatie bereikbaar met het OV?
Mag ik mijn hond meenemen?
Is er speelgelegenheid voor kinderen?
Hoe laat kan ik inchecken?
Tot hoe laat mag ik uitchecken?
Info

Catering tijdens je verblijf

Heerlijk onbezorgd genieten tijdens je verblijf? Strandhoeve zorgt graag voor de maaltijden. Denk aan een volledig verzorgde pizza party uit de op hout gestookte oven of een smaakvolle barbecue naar wens.

Vraag ernaar bij je boeking!

Wat anderen over ons zeggen

Geert S.

Alles was aanwezig om een familieweekend van 50 personen - jong en oud - tot een enorm succes te maken. De accommodatie is dusdanig ingericht dat we elkaar het weekend op allerlei manieren hebben kunnen ontmoeten. Tijdens het dekken van de tafels, eten, afwassen. Maar ook kon je - als je dat wil - je terugtrekken op een van de vele banken die aanwezig zijn. Alle deelnemers waren bijzonder content met de inrichting van de slaapkamers, incl wasruimte.

Freek V.

Mooi huis, goed geregeld, goede service, alles aanwezig voor ons vriendenweekend. Vooral zo doorgaan!

Els V.

Ruime groepsaccommodatie met mooie kamers met eigen badkamers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Inschrijven

Schrijf je in!

Email *