Luchtfoto Strandhoeve van bovenaf

Over ons

Voor iedereen een leuke dag!

Dát is het motto van de Strandhoeve Groep. Strandhoeve is een gevestigde naam in de omgeving. Het creatieve familiebedrijf, dat bekend staat als evenementen- en activiteitenlocatie voor groepen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een locatie met meerdere zalen. Er zijn binnen- en buiten activiteiten van actief tot spelshows, van creatief tot teambuilding en mogelijkheden om te overnachten.

De Strandhoeve Groep

Over Paviljoen het ProefLab//

Wat vele mensen niet weten is dat de Strandhoeve zich verder heeft uitgebreid met meerdere ondernemingen op diverse locaties in de omgeving Steenwijkerland en de Noordoostpolder. Sinds 2018 is dochteronderneming Paviljoen het ProefLab// in Rijksmonument Waterloopbos geopend. Het paviljoen, op een unieke locatie, is een perfecte plek om te lunchen, te genieten van huisgemaakt gebak of uitgebreid te dineren. Veelal met lokale producten en ook worden er smaakvolle vega(n) opties gepresenteerd door de chef.

Brasserie AanDeel

in hartje Emmeloord

In Emmeloord is in 2021 Brasserie AanDeel geopend. Een mooie plek voor goed eten en drinken. Het bedrijf biedt dagbesteding aan jongvolwassenen met een hulpvraag die bij Brasserie AanDeel de ruimte krijgen om hun kwaliteiten te ontdekken, ontwikkelen en om sociale contacten op te doen tijdens hun werk. Met veel passie begeleiden we deze jongeren. We coachen ze op de werkvloer en geven ze eigen verantwoordelijkheden waardoor hun zelfvertrouwen groeit. Dat zie je en dat proef je!

Werken bij...

Wanneer wij écht tevreden zijn? Als onze gasten, op welke locatie dan ook, met een stralende glimlach op hun gezicht naar huis toe gaan! Dát is de Strandhoeve Groep. Onderdeel worden van onze organisatie? Bekijk de vacatures!

Wat anderen over ons zeggen

Saskia

Erg goed. Erg vriendelijk ontvangst, attent, goeie communicatie rondom boeking.

J

Erg goed. Aardige beheerders met interesse in de gast. Goed uitgeserveerd ontbijtje.

Remy Douven

Mooie locatie, leuke afwisseling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Inschrijven

Schrijf je in!

Email *